Gümüşhane Mesleki Eğitim Merkezi

WEB https://gumushanemesem.meb.k12.tr
Adres : KARAER MAH. ŞHT.BASRİ ASLAN SK. GÜMÜŞHANE MESLEKI EĞITIM MERKEZI BLOK NO: 12 MERKEZ / GÜMÜŞHANE
VİZYON : Küçülen ve sınırların kalktığı dünyada, eğitim verdiğimiz insanımızın, milli, manevi, ahlaki ve insani değerlere bağlı kalmak koşulu ile dünyanın neresinde olursa olsun sanatını yapabileceği seviyede, eğitim düzeyine ulaşmak; üstün nitelikli insanlar yetiştirme başarısını sağlamaktır.
MİSYON : Okul sistemi dışında bulunan gençlere temel meslek eğitimi vermek ; Çıraklık sistemine girecek gençlerin uygun meslek seçimlerine rehberlik yapmak; 8 Yıllık zorunlu eğitimi tamamlamış geleceğini bir işyerinde çalışarak kurmaya çalışan gençlere çıraklık sistemi yoluyla meslek eğitimi vermek; İş hayatı içinde bulunup çıraklık eğitimi süresince sosyal güvenlik şemsiyesi altına almak; İş yerinde öğrenilmeyen iş ve işlemleri ders araç ve gereçleriyle zenginleştirilmiş laboratuar atölyelerde öğretmek.
BAŞARILAR : 0

Yabancı Dil :